Produsele noastre

Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"

07 apr 2020

 
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E in utilarea tuturor laboratoarelor Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino"
 
Timp de mai bine de zece ani de cand ne preocupa utilarea cu dozatoare speciale pentru dezinfectanti , nu ne-am gandit ca vom putea ajunge in locuri atat de speciale si de importante precum Laboratoarele Institutului Cantacuzino.
Odata cu implinirea a 98 de ani de existenta a Institutului National de Cercetare Medico Militara “Cantacuzino” suntem mai mandri decat oricand ca la solicitarea acestor oameni minunati am reusit sa aducem si noi o mica particica , ce-i drept , o mica particica in dotarea tehnica a tuturor  laboratoarelor cu Dozatorul pentru dezinfectanti Merida D9E.
 
Chiar daca aportul nostru este strict comercial, tot suntem fericiti ca acolo, in acele laboratoare atat de cunoscute in Romania si in intreaga lume, acesti oameni, cercetatorii si medicii, se folosesc de produsele pe care noi le-am promovat si le-am adus pentru prima data aici in tara.
Bine inteles, ca suntem la fel de mandri si de calitatea Dozatorului dezinfectant D9E care este deja numarul UNU in vanzarile noastre online , la capitolul Dozatoare dezinfectant.
Ne bucuram deasemenea si de faptul ca acest Institut de cercetare este deja in avangarda cerecetarii mondiale si ca noi, echipa de la www.onnastil.ro am reusit sa aducem lucruri de calitate la indemana acestor oameni dedicati.
Garantia calitatii produselor noastre ne indreptateste sa sustinem in continuare brandurile pe care le aducem, cum este Merida, branduri care ne aduc succese ,ne motiveaza sa facem lucrurile mai de calitate decat pana astazi.
Cu ajutorul unor oameni care fac lucruri deosebite fireste, vom reusi !

 

 
 
BRANDURI
NOUTATI
Dozatorul pentru dezinfectanti D9E
Dozatorul D9E in Laboratoarele Institutului"Cantacuzino"
ABONARE NEWSLETTER
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi produse aparute? Vrei sa fii primul care afla de promotiile noastre?
Introduceti datele dumneavoastra in formularul de mai jos!
MERIDA ROMANIA
SC MERIDA ROMANIA SRL
CUI: RO43985606
NRC: J35/1273/2021
str. Dan Capitan 8, 300402 Timisoara
Tel. / Fax
0724215554
© Copyright 2024 MERIDA ROMANIA